Filter

Podkategorije

Barva

Material

Velikost

Zapiranje

Spol

Cena

0,00 € - 80,00 €

Obstaja 276 izdelkov.

Prikazujem 1-30 od skupno 276 izdelkov

Torbice in torbe za vsak stil in namen uporabe

V osnovi torbice delimo na ženske, moške in otroške. Delimo jih lahko tudi dalje, in sicer glede na velikost, barvo, dizajn, vrsto in namen uporabe. Že od nekdaj so najbolj priljubljene ženske klasične torbice, ki so tudi najbolj razširjene torbe na svetu. Sledijo jim vsako leto bolj trendi enoramne torbice oz. naramne torbe (lahko tudi crossbody), ki smo jih vzljubili predvsem zaradi lahkotnosti, preprostosti in lagodja. Enoramne torbice nas ne obremenjujejo, hkrati pa imamo obe roki prosti in lahko z njimi počnemo, kar želimo.

Nikakor pa ne smemo pozabiti niti na moške torbe, ki olajšajo življenje marsikateremu fantu ali moškemu. Ne samo to... moške torbice postajajo vsako leto bolj priljubljene in aktualne, saj jih narekuje tudi svetovna moda.

Torbice lahko razdelimo tudi na univerzalne, katere lahko kombiniraš s praktično katerimkoli outfitom, ali pa izbiraš med torbicami z vpadljivo barvo, močnimi vzorci ali motivi, ki jih je potrebno previdno vkombinirati v svoj stil. Včasih je veljalo, da barvo ženske torbe kombiniramo z barvo čevljev, vendar so v zadnjih letih ta pravila postala zelo ohlapna in jih mirne vesti lahko prezremo.

Majhne in velike torbice

So ti bolj pri srcu majhne ali velike torbice? Nosiš s seboj celo goro pripomočkov in drobnarij, ali le tiste najbolj pomembne? Da ti bo lažje brskati med našimi torbicami, si pomagaj s filtrom. V filtru lahko označiš majhne torbice (dolžina do 25cm), srednje velike torbe (25,5cm do 39,5cm) in velike torbice (od 40cm naprej). Tako boš lahko že v štartu izključila torbice, ki so premajhne ali prevelike za tvoje želje in potrebe.

Usnjene torbice in torbe iz pravega naravnega usnja

Na naših poličkah boš hitro našla tudi usnjene torbice in torbe. Torbica iz pravega naravnega usnja je sicer malenkost dražja, saj je narejena iz naravne kože. Splošno znano je, da usnjene torbice zdržijo dlje in so bolj kvalitetne od torbic iz umetnih materialov. Tu moramo in se čutimo dolžni omeniti, da so torbice iz umetnih materialov, kot je na primer poliuretan, lahko še bolj trpežne, tako da ta trditev za usnjene torbe ne drži vedno. Za lažje iskanje svoje nove torbice lahko v filtru označiš tudi material.

Športne torbe

Na naših virtualnih poličkah se nahajajo tudi športne torbe. Športne torbe so navadno velike, lahke in prostorne, da lahko vanjo pospraviš vsa športna oblačila in pripomočke. Izberi si tisto, ob kateri bo volje in motivacije za treninge še več – gremo novim zmagam naproti!

Katera bo tvoja torbica ali torba?

Torbice in torbe so najpomembnejši modni dodatek in hkrati obvezna oprema ne glede na to kje se nahajaš. Pri izbiri torbice bodi previdna oz. previden, saj le ta o tebi pove lahko več, kot si misliš. Tvoja bodoča torbica ali torba naj ti bo pisana na kožo, naj izraža tvoj karakter. Premisli kdo si, kaj si, kakšno sporočilo želiš oddajati. Za kakšen dodatni nasvet pa nas kontaktiraj in radi ti bomo pomagali pri izbiri.

Želimo ti prijetno nakupovanje tvoje nove torbice ali torbe!