Filter

Barva

Material

Velikost

Zapiranje

Spol

Cena

0,00 € - 30,00 €

Obstaja 71 izdelkov.

Prikazujem 1-30 od skupno 71 izdelkov

Modne ženske denarnice

Ženske denarnice že dolgo niso le pripomoček za shranjevanje denarja in dokumentov, kot so osebne, zdravstvene in plačilne kartice, ampak so postale, tako kot torbice, pravi mali modni dodatek vsake prave dame. Krasijo jih prelepe barve in prikupni vzorci ter motivi in potiski. 

Modne ženske denarnice imajo poleg svoje funkcionalnosti velik poudarek na dizajnu in izgledu, ki ga lahko odlično vkombiniraš v svoj stil. Tvoja nova denarnica naj torej ne bo le funkcionalna, ampak tudi na videz prikupna, da jo boš vselej rada vzela v svoje roke, odprla in pokazala.

Lastnosti in izgled povprečne ženske denarnice

Vsaka ženska ima seveda svoj okus, zato ena denarnica enostavno ne more biti všeč vsem. Vseeno pa smo v ekipi spletne trgovine Torbice.si naredili statistiko in ugotovili trend, kakšne denarnice imamo ženske najrajši. Vse skupaj prosim vzemi zgolj kot zanimivost ;)

Lastnosti povprečne ženske denarnice:

- Velika in prostorna
- Črne, sive ali rdeče barve
- Vsaj 8 predalčkov za kartice – rajši več
- Predalček za bankovce in kovančke
- Zapiranje na zadrgo ali pritiskač
- Zelo pogosto tudi okenček za slike

Ali imamo ženske rajši enobarvne ali večbarvne denarnice? Z vzorci in motivi ali brez? – Trend pri nakupu ženske denarnice v teh primerih ne kaže niti na eno, niti na drugo stran. To pomeni, da je nakupov enobarvnih in tistih bolj porisanih denarnic približno enako.

Ženska denarnica kot odlično darilo

Ženska denarnica je lahko tudi odlično darilo za katerokoli pomembno žensko v tvojem življenju – mati, sestra, teta, žena ali pa morda najboljša prijateljica. Veliko naših denarnic je namreč lepo pospravljenih v simpatični darilni škatlici in so tako že pripravljene, da nekoga presenetijo. Denarnice so se že ničkolikokrat pokazale kot izjemno izvirno in odlično darilo.

Obišči tudi kategorijo moške denarnice, v kolikor si želiš ogledati našo ponudbo denarnic za vsak moški žep.

V le eno kategorijo smo pospravili tudi denarnice do 14,90€. Oglej si našo ponudbo v kategoriji Poceni denarnice.

 

Spletna trgovina Torbice.si ti v vsakem trenutku ponuja široko ponudbo denarnic. Sprehodi se po naši široki ponudbi in si izberi eno zase ali za darilo.

 

Pri nakupu svoje nove ženske denarnice lahko uporabiš promocijsko kodo »ŽENSKA-DENARNICA-5« in si zagotoviš 5% popusta.