Filter

Barva

Material

Velikost

Zapiranje

Spol

Cena

0,00 € - 40,00 €

Obstaja 29 izdelkov.

Prikazujem 1-29 od skupno 29 izdelkov

Kakšne moške denarnice poznamo?

Moške denarnice so si med seboj veliko bolj podobne, kot ženske. 

Najbolj priljubljene in splošno znane so moške klasične denarnice, ki so enkrat ali dvakrat prepognjene, da jih je lažje pospraviti v žep. Ta vrsta je tako razširjena, da jo je praktično nemogoče zgrešiti. Klasično denarnico lahko pogosto varuje in krasi pašček s pritiskačem.

Tudi moška denarnica s sponko je še vedno izredno priljubljen model. Bankovce preprosto položimo v denarnico in ga pritrdimo s sponko. Bankovci so tako na varnem in ne morejo pasti ven. Denarnice na sponko so pogosto tanke in so prav zato med moškimi zelo priljubljene.

Zelo priljubljene so tudi denarnice za kartice, kamor lahko pospravimo večje število kartic (osebne, zdravstvene, plačilne, ipd). Pogosto pri tej vrsti denarnic ni prostora za bankovce ali pa ga je zelo malo. Denarnice za kartice navadno nimajo možnosti shranjevanja kovancev.

Moška denarnica kot darilo

Moške denarnice so definitivno odlična ideja za darilo, ki so ga moški nedvomno veseli. Vseeno pa se pogosto porajajo vprašanja, kako izbrati tisto pravo denarnico za moža, partnerja, očeta ali morda najboljšega prijatelja, da bo tako funkcionalna, kot tudi prijetna na pogled.

Izbira ustrezne moške denarnice vsekakor ni lahka naloga, vendar pa je vseeno veliko lažje izbrati pravo denarnico za moškega, kot za žensko.

Pripravili smo ti seznam, kakša izgleda povprečna moška denarnica. 

Povprečna moška denarnica je:

- Usnjena (narejena iz pravega naravnega usnja)
- Črne, rjave ali temno modre barve
- Majhna ali celo mini – za vsak moški žep
- S sponko ali brez

V spletni trgovini Torbice.si boš našla (ali našel) moške denarnice v darilni škatlici in so tako že pripravljene na velika presenečenja.

 

Odlična ideja za darilo so tudi ženske denarnice, zato se potrudi in poišči tisto pravo! Tukaj pa si lahko ogledaš vse naše denarnice

Priznane blagovne znamke

Večina moških pri nakupih ne da poudarka na blagovno znamko. V kolikor pa si želi imeti denarnico zvenečega imena, so tu najbolj znane moške modne denarnice Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Lacoste, Samsonite, Guess, Armani, Tom Tailor, Calvin Klein in Diesel. Od športnih denarnic lahko hitro priporočimo Adidas in Nike.

Ali je moška denarnica priznane blagovne znamke kvalitetnejša od »navadne« denarnice? – Zelo pogosto ugotovimo, da so materiali izdelkov priznanih blagovnih znamk enaki tistim, iz katerega so narejene denarnice ne tako poznanih znamk. 

V spletni trgovini Torbice.si se že dolgo ukvarjamo tudi z denarnicami in lahko brez predsodkov napišemo, da je večina denarnic (pri nas) nad 30€ enako kvalitetna, kot denarnice znamk, kot so Hugo Boss, Calvin Klein in podobni. 

Moške usnjene denarnice so ob pravilni in pazljivi uporabi lahko dolgo z nami. Poskrbi le za nego usnja.

 

Pripravili smo ti 5% popust za nakup moške denarnice s promocijsko kodo »MOŠKA-DENARNICA-5«.