Torbice.si

Torbice.si – Blagovne znamke

Blagovne znamke

4UCavaldi

Blagovna znamka 4UCavaldi je ustanovljena na Poljskem. Izdelujejo predvsem ženske in moške torbice in denarnice, ki so narejene iz ekološkega usnja ali pravega naravnega usnja. V podjetju 4UCavaldi pravijo, da je njihovo primarno načelo izdelovati kvalitetne torbice in denarnice z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto. Po večkratnem testiranju torbic in denarnic smo se ekipa Torbice.si odločili, da bomo s podjetjem 4UCavaldi z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

Always Wild

Blagovna znamka Always Wild je bila ustanovljena na Poljskem. Specializirali so se posebej na ženske in moške torbice in denarnice, narejene iz visokokakovostnega pravega naravnega usnja. Prav zato vsi njihovi izdelki nosijo oznako »Premium«. V podjetju Always Wild pravijo, da je njihovo načelo izdelovati visokokakovostne izdelke, ki bodo imeli daljšo življensko dobo. Prav zaradi njihove močne želje po izdelovanju izredno kvalitetnih torbic in denarnic smo se odločili, da bomo s podjetjem Always Wild z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

Loren

Blagovna znamka Loren je bila ustanovljena na Poljskem. Izdelujejo predvsem ženske in moške torbice in denarnice, ki so narejene iz umetnih materialov, ekološkega usnja ali pravega naravnega usnja. Njihovi izdelki so kvalitetni, pohvalijo se lahko tudi z razmerjem med ceno in kvaliteto. Po večkratnem testiranju torbic in denarnic smo se ekipa Torbice.si odločili, da bomo s podjetjem Loren z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

Lorenti

Blagovna znamka Lorenti je bila ustanovljena na Poljskem. Izdelujejo predvsem ženske in moške torbice in denarnice, narejene iz visokokakovostnega pravega naravnega usnja. V podjetju Lorenti pravijo, da je njihovo načelo izdelovati visokokakovostne izdelke, ki bodo imeli daljšo življensko dobo. Po večkratnem testiranju torbic in denarnic smo se ekipa Torbice.si odločili, da bomo s podjetjem Lorenti z veseljem še dolgo sodelovali.

Ronaldo

Blagovna znamka Ronaldo je bila ustanovljena na Poljskem. Specializirali so se posebej na moške torbice in denarnice, narejene iz visokokakovostnega pravega naravnega usnja. Prav zato marsikateri njihovi izdelki nosijo oznako »Premium«. V podjetju Ronaldo pravijo, da je njihovo načelo izdelovati visokokakovostne izdelke, ki bodo imeli daljšo življensko dobo. Prav zaradi njihove močne želje po izdelovanju kvalitetnih moških torbic in denarnic smo se odločili, da bomo s podjetjem z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

Rovicky

Blagovna znamka Rovicky je bila ustanovljena na Poljskem. Specializirali so se za celotno usnjeno galanterijo, in sicer za ženske in moške. Izdelujejo torbice, denarnice, pasove, obeske za ključe, ovitke za telefone in veliko več. Vsi izdelki so narejeni iz visokokakovostnega pravega naravnega usnja. Prav zato marsikateri njihovi izdelki nosijo oznako »Premium«. V podjetju Rovicky pravijo, da je njihovo načelo izdelovati visokokakovostne izdelke, ki bodo imeli daljšo življensko dobo. Prav zaradi njihove močne želje po izdelovanju kvalitetnih torbic in denarnic smo se odločili, da bomo s podjetjem z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

Anna Grace

Blagovna znamka Anna Grace je bila ustanovljena v Veliki Britaniji. Ustvarila jo je svetovno znana in priznana modna oblikovalka Anna Grace. Izdelujejo ženske čevlje, torbice, denarnice s prečudovitimi motivi in ostale modne dodatke. Izdelki so narejeni iz visokokakovostnega ekološkega usnja ali iz visokokakovostnega umetnega materiala, večinoma iz poliuretana, ki je zdravju neškodljiv in izjemno kvaliteten. Prav zato marsikateri njihovi izdelki nosijo oznako »Premium«. V podjetju pravijo, da je njihovo primarno načelo odlična kvaliteta vseh izdelkov in vrhunski dizajn. Dodajajo še, da se moda nenehno spreminja, stil pa vedno ostane enak. V ekipi Torbice.si smo se prav zaradi njihove energičnosti, drznosti in veselja do dela odločili, da bomo s podjetjem z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

LeeSun London

Blagovna znamka LeeSun London je bila ustanovljena v Veliki Britaniji. Izdelujejo kvalitetne ženske torbice. Izdelki so narejeni iz kakovostnega ekološkega usnja ali iz kakovostnega umetnega materiala, večinoma iz poliuretana, ki je zdravju neškodljiv in izjemno kvaliteten. V podjetju pravijo, da je njihovo načelo kvaliteta vseh izdelkov in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. V ekipi Torbice.si smo se prav zaradi tega odločili, da bomo s podjetjem z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

LYDC London

Blagovna znamka LYDC London  je bila ustanovljena v Veliki Britaniji. Izdelujejo kvalitetne ženske torbice vseh vrst. Torbice so narejene iz kakovostnega ekološkega usnja ali iz kakovostnega umetnega materiala, večinoma iz poliuretana, ki je zdravju neškodljiv in izjemno kvaliteten. V podjetju pravijo, da je njihovo načelo odlična kvaliteta vseh njihovih izdelkov in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. V ekipi Torbice.si smo se prav zaradi tega odločili, da bomo s podjetjem z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

Anna Smith

Blagovna znamka Anna Smith je bila ustanovljena v Veliki Britaniji. Ustvarila jo je svetovno znana in priznana modna oblikovalka Anna Smith. Izdelujejo ženske torbice, denarnice in ostale modne dodatke. Izdelki so narejeni iz visokokakovostnega ekološkega usnja ali iz visokokakovostnega umetnega materiala, večinoma iz poliuretana, ki je zdravju neškodljiv in izjemno kvaliteten. Prav zato marsikateri njihovi izdelki nosijo oznako »Premium«. V podjetju pravijo, da je njihovo primarno načelo odlična kvaliteta vseh izdelkov in vrhunski dizajn po zadnji modi. V ekipi Torbice.si smo se prav zaradi njihove energičnosti, drznosti in veselja do dela odločili, da bomo z blagovno znamko Anna Smith z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

DSUK

Blagovna znamka DSUK je bila ustanovljena leta 1943 v Veliki Britaniji. Izdelujejo kvalitetne ženske torbice. Izdelki so narejeni iz kakovostnega ekološkega usnja ali iz kakovostnega umetnega materiala, večinoma iz poliuretana, ki je zdravju neškodljiv in izjemno kvaliteten. V podjetju pravijo, da je njihovo načelo kvaliteta vseh izdelkov in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. V ekipi Torbice.si smo se prav zaradi tega odločili, da bomo s podjetjem z veseljem še dolgo sodelovali.

Blagovne znamke

Gessy

Blagovna znamka Gessy je bila ustanovljena v Veliki Britaniji. Izdelujejo kvalitetne ženske torbice. Izdelki so narejeni iz kakovostnega ekološkega usnja ali iz kakovostnega umetnega materiala, večinoma iz poliuretana, ki je zdravju neškodljiv in izjemno kvaliteten. V podjetju pravijo, da je njihovo načelo kvaliteta vseh izdelkov in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. V ekipi Torbice.si smo se prav zaradi tega odločili, da bomo s podjetjem z veseljem še dolgo sodelovali.